Opgradering af ePay til seneste

HUSK BACKUP  -   HUSK BACKUP   -   HUSK BACKUP

Opgradering af ePay til 2.6.x:

For at opgradere dit ePay modul i Magento, skal du følge disse trin:

1. Tag backup og check kompatibiliteten med din Magento version kontra nedstående version af ePay:

ePay version number: 2.6.x  (I skrivende stund: 2.6.3 Beta)

Stability: Beta

Compatibility: 1.4, 1.4.1.1, 1.4.2, 1.5, 1.6, 1.6.1, 1.6.2.0, 1.7, 1.8, 1.9

2. Fjern det gamle ePay modul og fjern de gamle templates manuelt via FTP.

Stierne til disse templates er som standard:

skin\frontend\default\default\images\epay

og

app\design\frontend\default\default\template\epay

Stierne kan være anderledes, såfremt du bruger uoriginale templates.

3. Installér det seneste (Husk ikke at sætte shoppen i maintenance mode imens) med dette connect link:
http://connect20.magentocommerce.com/community/ePay-2.6.3